POČETNA NEWSLETTER CJENOVNICI NOVOSTI O NAMA KONTAKT MAPA
 
  Tehničko obezbjeđenje objekata
 
  Auto alarmi i Auto HI-FI
 
  Klimatizacija i ventilacija
 
  Reference
 
 
   
  

Novosti
Novi cjenovnici!
07/03/2015
Postavljeni novi VP i MP cjenovnici za alarmne sisteme i video nadzor....
detaljinje>>
Program za odabir klima uređaja
19/08/2014
Unosom površine prostorije koja se klimatizuje možete sami sebi odrediti snagu i model klima uređaja. Takođe ima i preciznija verzija u kojoj je potrebno unijeti više podataka o prostoriji k...
detaljinje>>
Cjenovnik kućnih klima
16/04/2014
Novi maloprodajni cjenovnik kućnih klima za sezonu 2014!! ...
detaljinje>>
   
 
 
 
 
 
 
ROYAL COMPANY d.o.o. Bijeljina
        Prvog juna 1995. godine je osnovana firma sa ciljem da odgovori zahtevima i potrebama tržišta za zaštitom imovine i lica. Servisni centar „DM ALARM“ koji posluje u okviru firme „Royal Company“ je bio odgovor na te zahtjeve, te je svojom djelatnošću ugradnjom i servisiranjem auto alarma, alarma za objekte, video nadzora i ostalih vidova tehničkog obezbjeđenja bio prvi na tržitu Republike Srpske. Servisni centar „DM ALARM“ se nalazi  u  Bijeljini, ulica Srpske dobrovoljačke garde 84c. ROYAL COMPANY  i  DM ALARM  su svojim sistemima tehničkog obezbjeđenja osigurali veliki broj objekata u Bijeljini, Banjaluci, Sarajevu i ostalim mjestima Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine te i danas zauzima vodeće mjesto u okruženju.
                1997. godine  firma Royal Company dobija pravo distribucije i zastupanje vodećeg svjetskog proizvođača u proizvodnji  auto alarma „GT AUTO ALARM“. Takođe radi distribuciju  alarma za objekte „DSC“ i „PARADOX“, te intrefona i video interfona  italijanskog proizvođača „VIDEX“. Iz programa auto  hi-fi zastupa i distribuira poznatog svjetskog proizvođača KENWOOD. U ovoj godini servisni centar  je počeo sa servisiranjem auto klima.
                Kada pominjemo klime ne možemo ne pomenuti zapažen rezultat  firme Royal Company u  oblasti klimatizacije objekata. Od 1999.godine postaje ovlašteni distributer i serviser LG klima uređaja za širu regiju Bijeljine. Kao što je svima poznato  klima uređaji firme Royal Company su ugrađeni  u velikom broju individualnih stambenih objekata, poslovnih objekata i organizacije a od njih bi neke i izdvojili kao što su: Eparhijski dom u Bijeljini, zgrada Opštine Bijeljina, Dom omladine u Bijeljini, Elektro Bijeljina, Elektro distribucija Bijeljina, Elektro distribucija Zvornik, Telekom Bijeljina, Nova banka, Bobar banka, Pro kredit banka, Raiffeisen banka, Hypo banka. Uvođenjem u svoj prodajni asortiman multi klima uređaja Royal Company  je našem tržištu učinio dostupnim tehnološki najsavremenije sisteme klimatizacije sa velikom uštedom energije. Jedan od takvih sistema je ugrađen u upravnoj zgradi Nove banke u Bijeljini, a specifičnost tog sistema je 29 unutrašnjih jedinica spojeno na jednu vanjsku. LG Electronics je taj objekat uvrstio u katalog referentnih u svijetu a samim tim i najveći na Balkanu  urađen u 2006.godini.
                U okviru firme posluje i maloprodaja tehničke robe pod nazivom „LG TECHNO SHOP“ koja se nalazi u Megamarketu MILBO u Bijeljini. LG Techno Shop ima širok asortiman audio-video i bijele tehnike.

                Za sve informacije možete se obratiti na telefone 055/210-789, 202-478, 204-535 ili doći lično u ulicu Srpske dobrovoljačke garde 84c. Naravno da se o asortimanu roba i usluga firme Royal Company možete informisati na sajtu  www.royalcobn.com
 
 
 
 
 
 
Početna Novosti Cjenovnici O nama Kontakt Newsletter Mapa
ROYAL Co. d.o.o. 76300 Bijeljina, Srpske dobrovoljačke garde 84c, Tel/fax: +387 55/204-535 design by: net-code